Ja niin on NaNoWriMo, National Novel Writing Month, alkanut, minä laahaan nyt jo tekstissäni jäljessä mutta huomasin tänään että miulla on mennyt koko päivä taas ihmisten kanssa keskustellessa.

-Yhden veli on kuolemaisillaan = tarvitsee tukea

-Toisella taas on jälleen jokin pahaa oloa aiheuttava juttu jota se ei suostu kertomaan minulle ja koska olen jääräpäinen ja välitän siitä yritin yli tunnin inttää siltä mikä sillä on ilman tuloksia

-Ja yleistä ihmissuhdesäätöä. Etenkin kun en ole varma olenko ihastumassa siihen yhteen tyttöön vai en. Nice.

Plus että psykologia on pop ja alan menestyä siinä vaikka en ole opiskellutkaan sitä vielä <3 Sillä saa selitettyä paljon ihmisten käytöksestä ^^ Toisaalta taas ärsytän sillä kaverini järjiltään, mutta mitä pienistä....

Ja ihanaa kyllä, minulle tärkeimmät ystävät eivät ole juurikaan mesessä, paitsi että kohta saattaa yksi ilmaantua koska alkaa olla myöhä. Enkä ole edes tehnyt läksyjä, koska moninaiset mesekeskustelut. Whoa. Minulla on sittenkin elämä, vaikka monet ovat yrittäneet miulle muuta väittää ja nykyään on pikkuhiljaa alkanut tuntua samalta.

Ja NaNotekstini ei toimi, koska juoni on huono ja tämä on eka vuoteni. Lovely. PLUS että näyttäisi siltä että ihmisten ongelmat vaativat huomiotani siitä määrin että ei miulla taida olla aikaa NaNolle. .^^' Koska kyllä ystävät ja kaverit ja niiden terveys ja tasapaino ovat tärkeämpiä kuin jokin tarina. ^^ That's the way it is.

 

JA by the way! Arvatkaa kuka on nykyään sinkku ja tosi onnellinen siitä! Yksi suorituspaine vähemmän, ei tarvitse järkätä tapaamisia jotka minä aina järkkäsin (pitkä välimatka) että milloin ja kummalla nähdään yms.

Ihanaa, sekin oli sitä mieltä että meidän seurustelu ei enää toiminut. -.- Eipä sitten vaivautunut ITSE nostamaan kissaa pöydälle (kertoo jotain meidän seurustelustamme...). Olemme vielä kavereita, pitänee huomauttaa sille että seuraavan tyttöystävän kohdalla sanoo itse suoraan jos tuntuu siltä että suhde ei toimi, sillä tämä olisi voinut kituuttaa kuukauden hengettömänä tämä meidän "seurustelumme" jos olisin jäänyt odottamaan poikakaverini aloitetta aiheesta, ja sen seuraava tyttöystävä saattaa hyvinkin olla sitä sorttia joka odottaa.

 

Nojoo. Aika tehdä läksyt~


~Tsukino